Hazard ördögi tervvel próbál túljárni a Chelsea eszén

Semmilyen hosszabbítási ajánlatot nem hallgat meg, így könnyebben nyílik meg az út a Real előtt.

Nemrégiben szenzációként hatott Eden Hazard legutóbbi nyilatkozata, mi szerint a Chelsea belga sztárja egyértelműen a Real Madrid felé kacsingat. Nem is kellett sok, Florentino Pérez, a madridiak elnöke már készen is áll a transzferre, sőt, már januárban lezavarná az ügyletet.

Ehhez persze az is kell, hogy Hazard pontosan ugyanazt a taktikát vesse be, mint korábbi csapattársa, és jelenlegi „galaktikus” Thibaut Courtois. A huszonhét éves támadó ugyanis semmilyen hosszabbítási ajánlatot nem fog elfogadni a Chelsea-től, így a Real Madrid simán bekopoghat egy számára roppant kedvező kontraktussal.

Az időzítés már csak a spanyolokon múlik. Ha továbbra is rosszul megy a szekér, akkor biztosan a téli átigazolási időszakban történik meg az üzlet, ellenkező esetben a BL-címvédő „kivár” jövő nyárig, ahol már némileg kevesebb pénzért is megszerezheti.

Időközben nem csak Hazard az egyetlen, akit figyel a madridi alakulat, nemrég beszámoltunk róla, hogy a Manchester City sztárja is ott van a csapat radarján.

Címlapkép: ADRIAN DENNIS / AFP