Nemzetközi foci

Áll a bál Madridban, a vezetőségnek elege van a Real ászából

Nem tetszik nekik Gareth Bale hozzáállása.

Amikor a nyár végén Cristiano Ronaldo a Juventusba igazolt, a madridi (és persze minden más csapat) drukkereinek nagy része azt hangoztatta, roppantmód fel fog tűnni a portugál hiánya. A legfrissebb hírek szerint már a „királyi gárda” vezetősége is bánja, hogy eladta legféltettebb kincsét, ráadásul meg is orrolt egyik jelenlegi játékosára.

A spanyol Telemadrid rádióállomás ugyanis arról számol be, elegük lett Gareth Bale-ből. Egyrészt azért mert szerintük a walesi mindig csak magára gondol és mindent sokkal előbbre helyez a klubjánál. Erre nagyon jó példa, hogy bár sérült, de mégis elutazott a válogatottal a soron következő Nemzetek Ligája-összecsapásra.

Emellett a felső vezetés azt is nehezményezi, hogy Bale nem igazán tudott Ronaldo méltó utódja lenni, mert egész egyszerűen nincs egy szinten a portugállal. Gólszerzés szempontjából viszont annyira nem lehet panasz rá, hiszen eddig hét bajnokin három gólt már szerzett.

Most, hogy a portugál csillag távozott a klubtól, így a walesi is több lehetőséget kap, nem úgy mint Zinédine Zidane irányítása alatt, ráadásul megdöbbentő információ látott napvilágot kettejükkel kapcsolatban.

Címlapkép: Peter Sabok/COOLMedia/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik