Nemzetközi foci

A játékosok fúrják a Real Madrid edzőjét? Varane válaszolt!

Sergio Ramos is beszélt az esetleges edzőváltásról.

A Real Madrid sorozatban negyedik tétmérkőzésén maradt nyeretlen, ugyanis 1-0-ra kikapott a Deportivo Alavés otthonában a spanyol bajnokság nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

Ide kattintva olvashatod, mi okozhatja ezt a kudarcszériát.

Raphaël Varane is megszólalt a találkozót követően, és nyilatkozatából kiderült, valószínűleg nem edzőbuktatás miatt futballozik ilyen gyengén a Bajokok Ligája címvédője.

Most kell összefognunk. Nem hiszem, hogy rosszul játszottunk, de nem jöttek össze a dolgok, az ellenfelünk pedig egyetlen támadásából gólt szerzett. Higgadt, tiszta fejre van szükségünk ebben az időszakban. Elégedettek vagyunk az edzőnkkel, és keményen fogunk dolgozni a jobb eredményekért ‒ nyilatkozta a franciák világbajnoka.

Kétszer fordult elő korábban, hogy sorozatban négy mérkőzésen gólképtelen maradt a Real, és ez mindkét esetben a vezetőedző állásába került, erről ide kattintva olvashatsz!

Sergio Ramos már nem adott ilyen egyértelmű választ, amikor az esetleges edzőváltásról faggatták.

Mindenkinek más véleménye van. Előfordul, hogy jobb változtatni, máskor viszont nem. Túl korai az edzőváltásról beszélni, és ez nem olyan döntés, ami a játékosok kezében van. Más emberek hozzák ezeket a döntéseket, de az edzőváltás sohasem jó, őrület lenne. Ez a csapat a magasabb pozíciókért küzd. Két lábbal a földön járunk, nyugodtak maradunk, és megpróbáljuk megfordítani ezt a tendenciát ‒ magyarázta a csapatkapitány.

Ramos nem hiszi, hogy jelentős hiányosságok vannak a csapatban, és ragaszkodott hozzá, hogy a motiváció ugyanolyan, mint korábban.

Aki hosszú távon leírja a Real Madridon, téved. Türelem! – tette hozzá.

nyitókép: RUDY / SPAINDPPI / DPPI

Olvasói sztorik