Nemzetközi foci

Angliából posztolt Zidane, reménykednek az MU-szurkolók – FOTÓ

Londonban tartózkodik a korábbi Real Madrid-edző.

A Real Madrid egykori aranylabdás játékosa és sikeredzője, Zinédine Zidane szerdán Londonból posztolt képet a közösségi oldalára, ami egyből nagy port kavart a sajtóban. Mint ismert, a francia szakembert az elmúlt időszakban rendszeresen összeboronálták a Manchester Uniteddel, miszerint ő válthatja José Mourinhót a gyengélkedő Vörös Ördögök kispadján.

Mint ismert, az MU kedd este a hétvégi hazai döntetlen után az Old Traffordon a Ligakupától is búcsúzott, a szurkolók a bejegyzés alatt hozzászólásokban abban reménykednek, hogy Zidane az alábbi fotón éppen a United vezetőivel tárgyal telefonon.

Balhét csináltak a semmiből a Haladás vezetői
A rendőrségre is szükség volt Szombathelyen.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy Zizou hétfőn részt vett Londonban a FIFA gáláján, és valószínűleg csak a kiruccanást hosszabbította meg feleségével.

Az MU háza táján valószínűleg mindenki örülne a változásnak, hiszen a gyenge szereplés mellett José Mourinho és Paul Pogba konfliktusa egyre érdekesebb: a portugál menedzser megfosztotta a világbajnok klasszist a kapitányi karszalagtól, valamint a veszekedésükről is napvilágot látott egy felvétel.

View this post on Instagram

London❤️📞😁😁

A post shared by zidane (@zidane) on

View this post on Instagram

London ❤️

A post shared by zidane (@zidane) on

Olvasói sztorik