Nemzetközi foci

Megvédte párját a taxisverő focista észbontóan szexi barátnője – FOTÓK

A szépség szerint önvédelem történt.

Honlapunk is megírta: az Arsenal korábbi, a Rosenborg jelenlegi dán csatára, Nicklas Bendtner eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát vasárnap hajnalban. Az egykor Juventusban is szereplő botrányhős gyönyörű barátnője, Philine Roepstorff elismerte, hogy párja megütötte a sofőrt, de Instagram-bejegyzésben megvédte párját, mondván, a focista önvédelemből ütött. Az üzenet bizonyára sok helyre eljutott, ugyanis a szexi szépséget több mint 270 ezren követik. A hölgy állítása szerint a számlán való vita után a taxis utánuk futott és egy üveget dobott feléjük, Bendtner pedig szerelmét védte, ezért ment neki. Íme!

„Dzsudzsákra szükség van, a jövőben a válogatott meghatározó játékosa lesz”
A korábbi szövetségi kapitány derűlátó a klub nélküli szélső jövőjével kapcsolatban.

View this post on Instagram

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil – men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør – det har ikke været drengestreger eller dumheder – det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

Miss this place… @cocoonmaldives

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

Loving my @balibody tan💁🏽‍♀️☀️

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

View this post on Instagram

Another tb because why not 💁🏽‍♀️ @balibody tan

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik