Nemzetközi foci

Eltörte egy taxis állkapcsát a korábbi Arsenal-sztár

Nicklas Bendtner óriási balhét csapott Koppenhágában.

Az Arsenal korábbi, a Rosenborg jelenlegi középcsatára, Nicklas Bendtner vasárnap hajnalban eltörte egy koppenhágai taxis állkapcsát – írja a bt.dk.

Meg tudom erősíteni, hogy komoly támadás történt az egyik sofőrünk ellen. A Jelenleg is a műtőasztalon fekszik állkapocstörés miatt. A támadást jelentettük a rendőrségnek, és megerősíthetjük, hogy a támadó Nicklas Bendtner volt ‒ mondta Rasmus Krochin, a DanTaxi kommunikációs menedzsere.

A koppenhágai rendőrség azt közölte, hogy vasárnap hajnalban 2 óra 41 perckor kapták a bejelentést a sofőr elleni erőszakról, de további részleteket nem közöltek, és az elkövető személyazonosságát sem hozták nyilvánosságra.

A norvég Rosenborg klubigazgatója, Tove Moe Dyrhaug csupán annyit mondott, egyelőre nem ismeri elég alaposan az ügyet, ezért nem tud nyilatkozni.

Nicklas Bendtner ügynöke, Ivan Marko Benes nem kommentálta az ügyet.

A 30 éves csatár nagyon fiatalon, 2004-ben került az Arsenal utánpótlásába. Később kölcsönadták a Birmingham, a Sunderland, a Juventus és a Wolfsburg csapatának is. Szerepelt a Nottingham Forrestben, pillanatnyilag a Rosenborgot erősíti.

nyitókép: MATT WEST / BACKPAGE IMAGES LTD / DPPI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik