Nemzetközi foci

Közleményt adott ki a Telekom: tárgyalnak a Spíler TV-vel

Megegyezésről továbbra sincs hivatalos hír.

Továbbra sincs megoldás a spanyol bajnokság, a La Liga meccseinek magyarországi közvetítésével kapcsolatban. Itt foglaltuk össze az egész sztorit.

Nemrég már odáig fajult a helyzet, hogy nemzetközi szinten is foglalkozni kezdtek a témával, miszerint Andy Vajna tévéje, a Spíler2 – amely a TV2 csoport tagja – csupán a magyar háztartások 3 százalékában fogható, emiatt a legtöbben lemaradnak Lionel Messiről, a Real Madridról és a Barcelonáról.

A Spílernél azt állítják, tárgyalnak, szeretnék elérni a mindenki számára megnyugtató megoldást, erről éppen Vajna felesége posztolt a Facebookon.

Arról már írtunk, hogy a sugárzási jogokat a második legnagyobb televíziós szolgáltató, a Magyar Telekom szerezheti meg. Ez viszont egy hete volt, mégsem történt a közvélemény számára látható előrelépés.

Nos, biztosan türelmetlenek a magyar tévénézők, mert a Telekom hivatalos ügyfélszolgálati hívószámán, a 1414-en az alábbi üzenet hallható:

Szeretnénk felhívni sportrajongó ügyfeleink figyelmét, hogy a Magyar Telekom és a TV2 Csoport között továbbra is zajlanak a tárgyalások a Spíler2 csatorna sugárzásának ügyében, így ezzel kapcsolatban egyelőre kollégáink sem tudnak bővebb tájékoztatást adni. Köszönjük a megértésünket!

Szóval nincs minek örülni, mert megegyezésről továbbra sincs hivatalos hír.

Címlapkép: AFP

Olvasói sztorik