Nemzetközi foci

Végre kiderült, kik láthatják a spanyol bajnoki meccseket

Oké, hogy Spíler2, de: hol lehet nézni?

Ezer szerencse, hogy a bájos Vajna Tímea elmondta nekünk, mi a helyzet a Real- és Barca-meccseket közvetítő Spíler2-vel. A baj az, hogy az országban szinte senki sem tudja nézni a TV2 Csoport új csatornáját, így a többség különböző streamoldalakon keresgél, ha nem akar lemaradni Leo Messi, Luka Modric és a többi szupersztár fellépéseiről. A Barca vasárnapi mészárlását követő érdekes Valverde-reakciót itt mutattuk.

A Spíler2 nem szerepelt egyetlen országosan elérhető szolgáltató csatornakínálatában sem, ám ez az áldatlan állapot hamarosan megváltozhat. A Világgazdaság úgy tudja, a sugárzási jogokat a második legnagyobb televíziós szolgáltató, a Magyar Telekom szerezheti meg.

„A Magyar Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy több mint egymillió ügyfeléhez a lehető legszélesebb és legváltozatosabb csatorna- és tartalomkínálatot juttassa el. A Spíler2 csatorna kapcsán folyamatos az egyeztetés, amelynek során az előfizetőink számára lehető legjobb megoldás elérésére törekszünk, hogy a Spíler csatornákon elérhető új sporttartalmak hozzáférhetővé váljanak számukra” – állt a Telekom által a Világgazdaságnak küldött közleményben.

A lap tudomása szerint a TV2 Csoport és a Telekom között nincs anyagi jellegű vita a Spíler2 kapcsán, ebből pedig az következik, hogy a lényegi kérdések már eldőltek.

Nyitókép: LOLA BOU / ANADOLU AGENCY / AFP

Olvasói sztorik