Nemzetközi foci

Balotelli rejtélyes körülmények közt került ki az olasz keretből

Tisztázatlan, hogy kisebb izomsérülése miatt pihen, vagy a botrányhős lett Mancini bűnbakja.

Mario Balotelli kikerült az olasz válogatott huszonhárom fős keretéből, így biztosan nem lép pályára hétfő este, a Portugália elleni Nemzetek Ligája-meccsen. A botrányhős csatárt nem igazán remekelt az olaszok Lengyelország elleni, 1-1-re végződő összecsapásán, helyzetbe sem került, teljesen el volt tűnve.

Griezmann azt hitte, az óvodában van, döbbenet, mit művelt – VIDEÓ
Valahogy meg kellett állítani Wijnaldumot…

A rossz teljesítmény természetesen nem maradt következmények nélkül, a találkozó után a teljes olasz sajtó nekiesett Balotellinek, és most úgy tűnik Roberto Mancini szövetségi kapitánynak sem tetszett a mutatott játéka és a Nice csatára lett a bűnbak. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a hírek szerint Balotelli kisebb izomsérüléssel küzdött az elmúlt napokban, és lehet, hogy ezért is maradt ki a meccskeretből. Rajta kívül még hat játékos, Alessio Cragno, Daniele Rugani, Nicolo Zaniolo, Cristiano Biraghi, Davide Zappacosta és Lorenzo Pellegrini nem élte túl a keretszűkítést.

Ha már olasz válogatott, a csapat másik támadója, Immobile a hétfő esti ellenfelet, a Ronaldo nélküli portugálokat dicsérte.

Olvasói sztorik