Nemzetközi foci

Immobile a Ronaldo nélküli portugálokat dicséri

Az olaszoknak feledtetni kell a lengyelek elleni gyenge játékot.

Nehezen emésztik meg a lengyelek elleni gyenge játékot, és hazai pályán elért döntetlent az olaszok. Roberto Mancini szövetségi kapitány már be is jelentette, hogy kik lesznek az “áldozatai” a produkciónak, és kik nem lépnek pályára az az Európa-bajnoki címvédő Portugália elleni Nemzetek Ligája-meccsen.

A kimaradók között nincs ott Ciro Immobile, aki vasárnap egy sajtótájékoztatón arról beszélt, minden csapattal kapcsolatos döntés a szövetségi kapitány kezében van.

Cristiano Ronaldo kedvese korhatáros fotóval üzent párja kritikusainak
A "nagysikerű" D-vitamin fotó után villant a popsi is.

– Mit gondolok a Lengyelország elleni játékról?  Nehéz kérdés – reagált egy újságírói kérdésre. A második félidő jobban sikerült, a lengyelek alig támadtak. Tudtuk, hogy Lewandowski a világ egyik legjobb csatára, ezúttal is oroszlánrészt vállalt az ellenfél góljából. Portugália ellen más mérkőzés lesz, nagyon nehéz feladat előtt állunk. Tudjuk, hogy az ellenfelünknél nem játszik Cristiano Ronaldo, de attól még nagyon erősek, így is a világ legjobbjai közé tartoznak.

Immobile visszautasította a csapat összeállításával kapcsolatos kérdést, arra hivatkozva, hogy ez egyedül Roberto Mancini hatásköre.

Portugália és Olaszország hétfőn este 20:45-kor csap össze Lisszabonban.

Kiemelt fotó:  Claudio Villa/Getty Images

Olvasói sztorik