Nemzetközi foci

Ronaldo érkezése az olasz bajnokság oddsaira is nagy hatással volt

Őrült szorzókkal kecsegtet, hogy valamelyik trónkövetelő lenyomja a Juventust.

Az olasz futball fanatikusai bizonyára már tűkön ülve várják a hétvégi szezonkezdetet. Ennek apropóján megnéztük, amennyiben a Juventust sikerül letaszítani a Serie A trónjáról, akkor mely csapatnál, milyen összeg ütheti a markunkat, ehhez pedig a Tippmixpro-t vettük segítségül.

De előtte vizsgáljuk meg az utóbbi évek bajnokait. A torinóiak menetelése a 2011-12-es szezontól kezdődött, azután még hatszor tudtak a dobogó legfelső fokán végezni. Nem sokkal előttük az Inter volt képes hasonló szárnyalásra, ám a milánói csapat zsinórban „csak” öt bajnoki címig jutott. Milyen érdekes, hogy pont a városi rivális, az AC Milan vetett véget a szárnyalásnak a 2010-11-es idényben.

Az elmúlt 20 év olasz bajnokai. Vajon idén véget ér a Juventus egyeduralma? – Fotó: eredmenyek.com

Arra persze nem lehet számítani, hogy a Torino borsot törne a „zebrák” orra alá, bár, aki elég bátor, 380-szoros nyereményért nyugodtan fogadhat rá. De mi a helyzet azokkal a csapatokkal, melyeknek lényegesen nagyobb esélyük lehet átlépni a Juventuson?

A címvédők újbóli győzelme értelemszerűen sok pénzt nem hozna a konyhára, de például ha idén a Napoli emeli magasba a trófeát, az majdnem nyolcszoros, az Inter sikere pedig pontosan nyolcszoros pénzt jelent a fogadóknak.

Kilencszeres oddsával a Roma is még „tartja a lépést”, ám itt kezdődik egy nagyobb léptékű szakadék, ugyanis a Milan bajnoki címe esetén, feltett pénzünk húszszorosát láthatjuk viszont. A BL-ről épphogy lemaradt Laziót még érdemes átgondolni, csaknem hatvanszoros kifizetést érhet ha 19 év után ismét a rómaiak végeznének az első helyen.

Az igazi hazárdjátékosok figyelmébe ajánlanánk a Serie A legvadabb, bajnoki címre vonatkozó oddsait. Ilyen például a Sampdoria (430),  Sassuolo (980) vagy az Empoli (1500) aranyérme, de aki a legtöbbet szeretné kihozni a pénzéből, annak a Frosinonét érdemes megtenni (2200).

Első blikkre is azonnal kivehető, hogy a Tippmixpro is egyedül a Juventust tartja igazi esélyesnek. – Fotó: tippmixpro.hu

Az olasz liga 2018-19-es idénye szombaton 18 órától, a Chievo–Juventus találkozóval indul; marad a vészmegoldás: mutatjuk, hol lesznek láthatók a mérkőzések. S, hogy milyen szerep vár Ronaldóra élete első olasz bajnokiján? Klikk, és kiderül.

Címlapkép: Roberto Finizio/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik