Nemzetközi foci

Olasz focit néznél a tv-ben? Nincsenek jó híreink

Hivatalossá vált, hogy a Spíler Tv-nél folytatja Farkas Norbert és Matuz Krisztián.

Immár bizonyosan kijelenthető, hogy a magyar tv-nézők lemaradnak az olasz Serie A első fordulójáról, vagyis nem kerül képernyőre – egyebek mellett – Cristiano Ronaldo szombati bajnoki bemutatkozása a Juventusban.

A hetek, hónapok óta tartó piaci átrendeződés „taccsra tette” az olasz csúcsfocit, és egyelőre megjósolhatatlan, mikorra rendeződik a helyzet. Ha egyáltalán megoldódik…

Ahogy arról a Rangadó elsőként beszámolt, a számos hazai közvetítési jogot megvásárló TV2 Csoport hiába jelentette be már májusban, hogy a Spíler Tv adja majd a Serie A mérkőzéseit, a terv kútba esett, akárcsak a harmadik számú sportcsatorna indítása. Iparági értesüléseink szerint a háttérben gőzerővel tárgyalnak az érintettek, a „meccset” megnyerheti a Digisport – ahol eddig követhettük az olasz bajnokságot – és a Spíler is. Csak azt nem tudni, mikorra várható az „eredményhirdetés”.

Az olasz liga 2018-19-es idénye szombaton 18 órától, a Chievo–Juventus találkozóval indul; marad a vészmegoldás: mutatjuk, hol lesznek láthatók a mérkőzések.

Pénteken egyébiránt hivatalossá vált, hogy jól ismert riporterekkel erősít a Spíler: a spanyol mérkőzéseket a Sport Televíziótól érkező Farkas Norbert és Matuz Krisztián közvetíti.

S, hogy milyen szerep vár Ronaldóra élete első olasz bajnokiján? Klikk, és kiderül.

Nyitókép: AFP/ISABELLA BONOTTO

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik