Nemzetközi foci

Kiderült, látunk-e olasz meccseket a hétvégén

Szombaton rajt, Ronaldóék fellépésével indul a bajnoki idény.

Bármilyen furcsa, három nappal az olasz bajnoki nyitány előtt képtelenség megmondani, lesz-e a televíziós közvetítés például a Chievo–Juventus ütközetről, melyet Cristiano Ronaldo érkezése okán a fél világ vár.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyarországi jogok kérdése továbbra is a levegőben lóg, a Rangadó értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a „nagy Spíler Tv-s -kavarás” ellenére továbbra is a Digisport csatornáin lesznek láthatók a Serie A, vagyis az olasz élvonal mérkőzései.

Igen ám, de egyelőre egyetlen hazai csatorna sem hirdeti az olasz mérkőzéseket, pedig már az első fordulóban príma ütközetek lesznek (Lazio–Napoli, Torino–AS Roma).

Iparági értesüléseink szerint, noha sürget az idő, nem elképzelhetetlen, hogy a következő napokban megállapodás születik, és valamelyik csatorna – a legnagyobb esélye talán a tárgyalásban álló Digisportnak van – bejelenti, közvetíti az itáliai élvonal összecsapásait.

Addig is marad a Tippmixpro internetes fogadóiroda, amely – az Origo szerint – az évad valamennyi találkozóját élőben közvetíti az oldalán. Ehhez regisztrálni kell, pénzt feltölteni a számlára, fogadni nem kötelező.

Ez persze közel sem ugyanaz, mint a televíziós közvetítés…

Nyitókép: Marco Luzzani/Getty Images

Az első forduló programja Fotó: eredmenyek.com
Olvasói sztorik