Nemzetközi foci

Olasz focit néznél? Úgy tűnik, erre a csatornára kell kapcsolnod

Óriási fordulat, maradhat a Digisporton a Serie A.

A Rangadó értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a „nagy Spíler-kavarás” ellenére továbbra is a Digisport csatornáin lesznek láthatók a Serie A, vagyis az olasz élvonal mérkőzései.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a Spíler kínálatában nem szerepel a sorozat beharangozója, noha a csatorna vezérkara május elején bejelentette, a Bajnokok Ligája és a LaLiga mellett a Serie A is a Spíleren lesz látható a következő három évben.

Iparági értesüléseink két lehetséges „forgatókönyvet” említettek. Elképzelhető, hogy a Spíler még a szerződés aláírása előtt bejelentette, hogy megszerezte a közvetítési jogokat, ugyanakkor Cristiano Ronaldo torinói igazolása felverte az árakat, az itáliai jogtulajdonos egyszerűen több pénzt követel az értékesebbé váló „portékáért”.

Másik lehetséges verzió az olasz foci köddé válására, hogy a Spíler, bár megvette a közvetítési jogokat, igyekezett eladni a sorozatot eddig közvetítő Digisportnak. Információink szerint cserébe a csatorna (amely augusztus 11-én a Spíler 2-vel, valamint a Spíler Extrával bővül) bekerülne a Digi szolgáltató kínálatába.

Úgy tudjuk, jelenleg is folynak a tárgyalások, és jó eséllyel marad a Digin a Seria A. Romániában sem dőlt el a csatornák közti versenyfutás, úgy tudni, ott is a Digisport lesz a befutó.

A csatorna egyébiránt csütörtökön a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy péntek este élőben közvetíti az Angaragücü–Galatasaray összecsapást, tehát a Digisportra kell kapcsolni a török bajnokságért is.

Visszatérve Itáliába, hogy mennyit jelent Cristiano Ronaldo jelenléte, azt a Juventus brazil futballistája, Douglas Costa sűrítette egyetlen mondatba.

A nyitóképen Cristiano Ronaldo – fotó: Facebook/Juventus

Olvasói sztorik