Nemzetközi foci

Lopetegui szerint nem normális, hogy négy gólt kapjon a Real Madrid

A „királyi gárda" trénere az elégedetlensége mellett, azért gondol a jövőre is.

A szerda esti európai Szuperkupa-döntőben a Real Madrid csúnya pofont kapott az ősi rivális Atlético Madridtól, miután hosszabbításban 4-2-re győztek a „matracosok”. Diego Costa gólja már önmagában is megért egy kiemelést, de az ő neve e gy másik szituációban is felmerült, ami korántsem volt ilyen szép. De az se semmi, ahogy reagáltak a Real-zakóra a világháló kreatív „megmondói”.

Julen Lopetegui, a „galaktikusok” trénere nyilván elégedetlen volt a végkimenetel miatt, de nem szeretné, hogy ezzel a mentalitással vágjanak neki a szezonnak:

Ez tipikusan olyan döntő volt, ahol a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyer, az Atlético pedig ebben mestermunkát végez. Egyáltalán nem vagyunk boldogok az eredmény miatt. Egyszerűen nem normális, hogy négy gólt kapjunk, így fejlődnünk kell. Szerintem jól játszottunk, de csúnyán megbüntettek minket a góljaikkal. Főleg a harmadik után, ott teljesen elvesztettük az irányítást. Próbáltunk minél előbb gólt szerezni, erre bevágták a negyediket is. Összességében a legtöbbet kell kihozni a csapatból, ráadásul most még felül is kell emelkedni ezen, és a közelgő bajnokságra koncentrálni, melyet már alig várunk.”

Címlapkép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Olvasói sztorik