Nemzetközi foci

Bekeményít a Spíler, több nagyágyú érkezése várható

Gundel Takács, Farkas, Matuz – sztárriporterekkel erősíthet a csatorna.

Baumstark Tibor csatornaváltásáról már beszámoltunk, és úgy tudjuk, további erősítéseket tervez a Spíler Tv. Iparági értesüléseink szerint a kettes csatornáját, valamint az Extra nevű, fizetős szolgáltatását szombaton beindító sporttelevízióhoz tart Farkas Norbert, Matuz Krisztián és Gundel Takács Gábor is, szakértőként pedig Fehér Csabát (Bajnokok Ligája), valamint Gera Zoltánt (Premier League) igyekeznek megnyerni.

A Rangadó már májusban felvetette Gundel Takács érkezését, aki akkor annyit mondott, semmiféle tárgyalást nem folytat a TV2 csoport vezetőivel, ugyanakkor a sport, a labdarúgás közel áll hozzá, nem zárkózik el a feladattól.

A csaknem két évtizede (a csatorna indulása óta) a Sport Televízión dolgozó Farkas Norbert átcsábítása logikusnak tűnik, hiszen a spanyolul tökéletesen beszélő kommentátor a LaLiga és a spanyol labdarúgás szaktekintélye.

Mint ismert, a Spíler a Sport Tv-re rálicitálva szerezte meg a spanyol élvonalbeli bajnokság közvetítési jogait, ám a Serie A-val végül befürödhet, csütörtökön megírtuk, minden bizonnyal hol lesz látható az olasz foci.

Nyitókép: Power Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik