Belehúz a Spíler Tv, népszerű kommentátor érkezik

Információink szerint Baumstark Tibor lehet a sportcsatorna új igazolása.

Dörzsölhetik a tenyerüket az angol foci szerelmesei, hiszen pénteken kezdetét veszi a Premier League 2018-19-es kiírása, a nyitómeccs pedig izgalmasnak ígérkezik, a Manchester United az Old Traffordon fogadja a Leicester Cityt.

Az olasz bajnoksággal ellentétben – amely könnyen lehet, hogy eltűnik a magyar képernyőkről, hiszen a TV2 Csoport korábban bejelentette, hogy a kínálatuk bővül a Serie A-val is, az utóbbi hetekben viszont semmit nem hallani erről és a hirdetéseikben sem szerepel  – az már egészen biztos, hogy aki a hétvégén angol bajnokit akar nézni, annak a Spíler1 Tv-re kell kapcsolnia.

A hétvégén beszámoltunk arról, hogy érthetetlen változás történt a sportcsatornánál, miután váratlanul levették a képernyőről a nézők által egyik legkedveltebb szakértőt, honlapunk viszont ezúttal megbízható forrásból úgy értesült, hogy a kommentátori székbe jelentős erősítés érkezik.

Múlt hét szerdán Baumstark Tibor a Facebook-oldalán már bejelentette, hogy távozik a Digi Sporttól, azt még nem árulta el, hova vezet az útja, a Rangadó azonban úgy tudja, a népszerű kommentátor a Spíler Tv-nél folytatja a pályafutását.