Nemzetközi foci

Érthetetlen változás a Premier League-közvetítéseknél

Kele Jánost nem láthatják többet a Spíler Tv-n az angol foci szerelmesei.

Korábbi cikkeinkben sokat foglalkoztunk az olasz bajnokság körül kialakult helyzettel: mint ismert, szűk három hónappal ezelőtt nagyratörő terveket fogalmazott meg a TV2 Csoport, amikor bejelentette, hogy a Spíler Tv kínálata bővül a Serie A-val is. Értesüléseink szerint viszont akár az is előfordulhat, hogy továbbra is a Digi Sporton lesznek láthatók az olasz sztárcsapatok – erről bővebben itt olvashatsz.

Ezúttal viszont a Premier League fanatikusai is rossz hírt kaptak: az előző két idényben az angol bajnokság szakértőjeként tevékenykedő közkedvelt bloggert, Kele Jánost nem láthatják tovább a képernyőn.

 

a mai napon hivatalossá vált, hogy a következő szezonban a Spíler TV nélkülem képzeli el a Premier League-közvetítéseket, így biztosan nem találkozhattok velem a képernyőn. Nem volt élő szerződésem, így formailag semmi másról nincsen szó, mint, hogy a csatorna – annak ellenére, hogy korábban szóban már egyeztettem a következő évad feladatairól, terveiről, lehetőségeiről – úgy döntött, nem köt velem új megállapodást – írja Facebook-oldalán Kele.

A Cold Rainy Nights in Britannia blog főszerkesztője hozzátette, őt is teljes meglepetésként érte a hír vasárnap este, de mivel indoklást kifejezett kérése ellenére sem kapott a Spíler Tv-től, hiába kérdezik őt a rajongók, nem fog tudni ennél bővebb információval szolgálni.

A miértekre tehát nincs válasz, egyes vélemények szerint viszont azért dönthettek így a TV2-nél, mert Kele egy korábbi bejegyzésében igen kritikus véleményt írt a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő 2Rule sportmárkáról.

Mondani sem kell, a kommentelők között óriási felháborodást váltott ki a csatorna ezen lépése, hiszen szakszerű hozzászólásaival mindig hozzá tudott tenni valami pluszt a közvetítések színvonalához.

Olvasói sztorik