Légiósok

Ugrai megállíthatatlan, magyar gólt ünnepeltek a portugálok és a törökök is – VIDEÓK

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Gulácsi Péterrel és Willi Orbannal felálló RB Leipzig gálázott a német Bundesligában, míg a Szalai Ádámot is soraiban tudó Hoffenheim pont nélkül maradt. Sallai Rolandéknak pedig egy pont termett a hetedik fordulóban.

Ugrai Roland a 64. percig volt pályán az Atromitoszban, mely 1-0-ra verte a Janninát a görög élvonal hatodik fordulójában. A győztes gólt Kolurisz fejelte a magyar csatár felíveléséből.

Kleinheisler László közel 80 percet bizonyíthatott a kazah FC Asztanában, amely idegenben verte 2-1-re az Aktöbét az első osztály 29. fordulójában – a végeredmény a 62. percre alakult ki.

A portugál Guimaraes tartalékcsapatának első találatát jegyezte Bíró Bence a Virzim elleni bajnokin. A másodosztály hatodik fordulójában 2-1-re nyert a magyar támadót végig a soraiban tudó együttes.

A török másodosztály nyolcadik fordulójában Feczesin Róbert szerzett gólt, ezzel egyenlített az Adanaspor a Balikesirspor ellen – Feczesin a 67- percig volt pályán, s végül 2-1-re nyertek.

A Lugano 2-1-re kapott ki a Grasshoppers vendégeként a svájci első osztály 10. fordulójában – a vendégeknél Vécsei Bálint végig a pályán volt.

Kádár Tamásnak is teljes meccs jutott a Dinamo Kijevben, mely hozta szokásos 1-0-s győzelmét az ukrán élvonalban. A fővárosiak 11 forduló után 26 ponttal a második helyen állnak.

Sallói Dániel kezdő volt, Németh Krisztián ezúttal nem jutott szóhoz a Sporting Kansas Cityben az észak-amerikai profiliga (MLS) legutóbbi játéknapján. Sallóit a 66. percben cserélték le a Los Angeles Galaxy elleni 1-1-es találkozón – a vendégek gólját Zlatan Ibrahimovic jegyezte. Wayne Rooney duplájával verte 2-1-re a vendég Chicago Fire-t a DC United. A chicagóiaknál Nikolics Nemanja 73 percet töltött a pályán, míg a United színeiben Stieber Zoltán a 62. perctől bizonyíthatott csereként.

Gyurcsó Ádám 80 percet kapott az Osijek ellen a Hajduk Split színeiben – segíteni ő sem tudott, 2-0-ra kaptak ki hazai pályán a horvát élvonal 10. fordulójában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik