Nemzetközi foci

Három sztárra is nemet mondott a Real Madrid

Hazard, Kane és Lewandowski sem kell a „galaktikusoknak".

A Real Madridnál folyamatosan zajlik a felkészülés a következő idényre, Julen Lopetegui mester pedig egyre inkább Marco Asensio köré építené a csapatot, akit akár Cristiano Ronaldo utódjaként is el tudna képzelni, bár korábban mi már beszámoltunk arról, hogy melyik „galaktikus” léphet a portugál csillag nyomába.

Eddig úgy volt, hogy a spanyoloknak még szükségük lenne egy bombabiztos támadóra, de a Marca legfrissebb információi szerint erre egyre inkább kisebb az esély. Az már egy ideje nem titok, hogy az Eden Hazard-üzletről lemondott a madridi alakulat, sőt úgy tűnik, hogy Harry Kanere és Robert Lewandowskira sem tartanak már igényt. Pedig korábban a szurkolók is Tottenham sztárját szerették volna a legújabb Real-sztárnak. A Bayern lengyel gólvágóját pedig nem is akarják elengedni a németek. Így a hírek úgy tartják, hogy idén már semmiféle csúcsigazolás nem fog jönni a madridiak részéről.

Lopetegui a csapat friss igazolásaival is szeretne ütőképes lenni a szezon során, bár egy korábbi Real-legenda úgy véli, sztárjátékos idehozatala nélkül, esélytelen, hogy a bajnoki címért küzdjenek.

Címlapkép: VITALIY TIMKIV / SPUTNIK

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik