Nemzetközi foci

A Real Madridnak esélye sincs megnyerni a LaLigát?

Onnan jött pofon, ahonnan senki nem várta.

Cristiano Ronaldo a távozásával egy igen nagy űrt hagyott maga után a Real Madridnál. Egy ideig úgy tűnt, hogy a Chelsea világsztárja léphet a helyébe, ám mostanában ez egyre kevésbé valószínű, egyrészt Florentino Pérez elképzelései miatt, másrészt a madridiak egyik jelenlegi játékosa bújhat a portugál „szerepébe”.

A „galaktikusok” egykori játékosa, jelenleg szakkommentátorként dolgozó Steve McManaman úgy látja, főként a Ronaldo-transzferre hivatkozva, semmi esélye nem lesz a csapatnak a bajnoki címre:

Minden csapat erősített, mindeközben a Madrid elvesztette egyik valaha volt legjobb játékosát, és nem igazoltak senkit a helyére. Igaz, hogy Vinícius Junior, illetve Odriozola is óriási sztár lehet a jövőben, de elveszíteni olyasvalakit, mint Cristiano, aki meccsenként termeli a gólokat, egészen rendkívüli. Nézzük csak meg a Barcelonát. Odahozták Malcomot, Arthurt, Lenglet-t, nem beszélve az év elején szerzett Coutinhóról. És ha ránézünk a tavalyi tabellára, hogy ott mekkora volt a különbség, Cristiano távozásával nem tudom, a Real miképpen tudná tartani a lépést a katalánokkal.”

Címlapkép: Ian MacNicol/Getty Images

Olvasói sztorik