Nemzetközi foci

Jürgen Klupp egyre durvábban támadja Ramost

A német tréner nem tudja elfelejteni a BL-döntőt, szerinte kegyetlen és brutális volt a spanyol védő megmozdulása.

Úgy látszik, Jürgen Klopp még mindig nem felejtette el a Real Madrid elleni BL-döntőben történt kulcsfontosságú eseményeket, melyek szerinte befolyásolhatták a mérkőzés végkimenetelét. Kezdődött azzal, hogy Sergio Ramos  egy könyökössel alaposan kizökkentette Loris Kariust, a Liverpool kapusát, később kiderült, hogy agyrázkódása volt a német hálóőrnek. Majd jött a dráma, és Mohamed Szalah sérülése, ahol ugyancsak a spanyol védő volt a főszereplő.

A témában már rengetegszer írtunk, de még mindig nincs vége a nyilatkozatháborúnak, ugyanis Klopp mester ismét előhozta a májusi találkozót. Ráadásul nagyon keményen bírálta Ramos megmozdulásait, sőt arra is reagált, hogy mit szólt a „galaktiksok” hátvédjének kommentjeire a két üggyel kapcsolatban:

Természetesen én is visszanéztem az esetet. Ha úgy tekinted meg újra, hogy nem a Real Madriddal vagy, akkor azt gondolhatod, hogy kegyetlen és brutális megmozdulás volt. Nem azt mondod, hogy „na, milyen jó szerelést láttam”. Egy az egyben kegyetlen volt, nem hinném, hogy Szalah ebbe bármikor máskor belesérült volna, most csak némi balszerencse is közrejátszott. Nem vagyok biztos benne, hogy ilyesmi ismét előfordulhatna velünk, hogy lekönyökölik a kapusunkat, úgy teszik a földre a gólvágónkat, mint valami birkózót, aztán szépen az ellenfél megnyeri a mérkőzést. Erről szólt a játék. És Ramos nagyon sok olyan dolgot mondott, ami nekem nem igazán tetszik. Személy szerint irritál, ahogy reagált a meccs fontos eseményeire, amiben ő is benne volt.”

 

Címlapkép: David Ramos/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik