Bajnokok Ligája

Sergio Ramos reagált a Szalah- és a Karius-ügyre

A spanyol védő kiverte a biztosítékot a magyarázkodásával.

Aki még emlékszik a BL-döntőre, annak minden bizonnyal ott van a fejében két jelenet, ami talán kulcsfontosságú lehetett a mérkőzés kimenetelét tekintve, főleg úgy, hogy mindkettőnél az egyik „szereplő” ugyanaz volt.

Kezdődött a Sergio Ramos-Loris Karius esettel, ahol a Real Madrid védőjének könyöke és a Liverpool kapusának feje találkozott. Azóta megírtuk, hogy az ütés – feltételezhetően – agyrázkódást okozott a német hálóőrnek, ami részben betudható a hibáinak is. A másik fontos jelenetnél szintén a madridiak bekkje volt az egyik „résztvevő”, Mohamed Szalah pedig a másik, annak a sztorinak már tudjuk a végét.

A spanyol válogatott és a Real csapatkapitánya így látja a dolgokat:

Ez a Szalah-eset… A jelenetet látva azt tudom mondani, először megfogta a karom, aztán átestem a másik oldalra, a másik karja megsérült és engem hibáztatnak, hogy micsoda cselgáncsmozdulattal vittem földre. Aztán a kapus meg azt mondja, hogy kissé megszédült az ütközésünk után. Már csak az hiányzik, hogy Firmino azt mondja, megfázott mert rácseppent az izzadságom.”

Ramos arra is kitért, hogy rendezte le az egyiptomi gólvágóval az esetet:

Volt néhány üzenetváltásunk, már sokkal jobban van. Simán játszhatott volna tovább a második félidőben, ha kap egy fájdalomcsillapító injekciót. Én már megcsináltam egy párszor, de ha ezt Ramos csinálja ezt, akkor arról senki sem beszél. Nem tudom, hogy azért-e, mert a Real Madridban játszol és minden évben nyersz valamit, és ettől az emberek máris másképp látják a dolgokat.”

Címlapkép: Raddad Jebarah / NurPhoto

Olvasói sztorik