NB I

Horváth Ferencet és Csertői Aurélt eltiltotta az MLSZ

A Paks trénere kapott nagyobb büntetést.

Kedd délután megtartotta szokásos fegyelmi bizottsági ülését a Magyar Labdarúgó Szövetség, ami az utolsó NB I-es és NB II-es fordulóval kapcsolatban hozott határozatokat.

Mint ismert, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Ferencváros találkozót követően a hazaiak trénere, Horváth Ferenc többek között kemény kritikával illette a versenykiírást és a bajnokság lebonyolítását, emiatt pedig büntetést is kapott, de nem úszta meg a Paks vezetőedzője, Csertői Aurél sem.

  • Csertői Aurél vezetőedző (Paks), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezetők ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, majd az asszisztens személyére sértő kifejezést használt, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4,
  • Horváth Ferenc vezetőedző (Balmazújváros) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1  soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a tárgyalás megtartása után 31. fordulóban lezajlott Honvéd – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvéddal szemben kiszabott 600.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A további határozatokat ide kattintva nézheted meg.

címlapfotó: balmazfoci.hu

Csertői csúnyán beszélt az asszisztenssel. Fotó: paksifc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik