Nemzetközi foci

Rossz hír Argentínának: a horvátok tartalékolnak

Az előztes várakozások szerint Zlatko Dalic mester több sztárjátékosát is pihenteti a nyolcaddöntőre.

Korábban beszámoltunk arról, hogy igazi ki-ki meccsekkel ér véget a csoportkör a D-kvartettben. A horvátok továbbjutása ugyan már biztos, de Izland, Argentína és Nigéria még egyaránt harcol a maradék egy helyért, ami továbbjutást ér.

Azt már megmutattuk, hogy az előzetes várakozások szerint a Nigéria–Argentína találkozón kik kaphatnak lehetőséget az első perctől kezdve. Sajtóhírek szerint úgy tűnik, a horvátok valóban tartalékolnak, ami nem jó hír Messiéknek. Ha Izland is nyer, akkor a Sampaoli-csapat nehéz helyzetbe kerül, erről ITT írtunk részletesen.

Mint ismert, Ivan Rakitic, Ante Rebic, Sime Vrsaljko, Mario Mandzukic, Marcelo Brozovic és Vedran Corluka újabb sárga lap esetén a nyolcaddöntőben eltiltott lenne. Közülük vélhetően csak a belsővédő, Corluka lesz a kezdőben, Mandzukic játéka pedig még kérdéses…

Így tehát igazán felforgatott, és kissé tartalékos csapat várhatja este 20 órától az izlandiakat.

A várható esti kezdők:

HORVÁTORSZÁG: Subasic – Jedvaj, Corluka, Vida, Strinic – Bradaric (vagy Modric), Badelj, Pjaca, Kovacic, Perisic – Kramaric (vagy Mandzukic)

IZLAND: Halldorsson – Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Magnusson – Gislason, Gunnarsson, Hlafredsson, Bjarnason – Sigurdsson, Finnbogason.

címlapkép: Igor Russak/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik