Nemzetközi foci

Már nem Sampaoli állítja össze az argentin válogatottat Nigéria ellen

Teljes a káosz.

Finoman szólva is áll a bál az argentinoknál, nem csoda, rendkívül pocsék teljesítményt nyújtottak idáig a világbajnokságon. Az Izland elleni meccs még csak-csak „megemészthető”, de a horvátok elleni csúnya zakóra aligha lehet szavakat találni. A legfrissebb információk szerint a játékosok már egyáltalán nem bíznak Jorge Sampaoli képességeiben, sőt egyenesen átvették az irányítást a válogatott felett.

Az 1986-ban világbajnokságot nyert argentin legenda, Ricardo Giusti a helyi futballszövetség vezérigazgatójára hivatkozva elmondta, a játékosok fogják eldönteni a felállást, ez tény. Szerinte, ha Sampaoli ott akar ülni a kispadon, akkor ennek nincs akadálya, de ha nem, azzal sincs probléma.

Állítólag arról is szó esett, hogy az argentin kapitány már a Nigéria elleni sorsdöntő meccs előtt menesztésre kerül, de egyelőre konkrétumok nem kerültek ki ezzel kapcsolatban. Arról viszont, már írtunk, hogy Sampaoli kit okol csapata teljesítményéért, így nem lenne csoda, ha gyökeres változások lépnének életbe a válogatottnál. Azt is összeszedtük, hogy minek kell teljesülnie ahhoz, hogy az argentinok továbbjussanak a csoportkörből, erről ITT tudsz olvasni!

Címlapkép: Gabriel Rossi/Getty Images

Olvasói sztorik