Nemzetközi foci

Mourinho miatt máris távozóban az MU-csillag

Elindult a lavina...

A legfrissebb szigetországi sajtóhírek szerint Marcus Rahsford roppant boldogtalan amiatt, hogy a hétvégi, Manchester City elleni győztes derbin csereként beállva csupán nyolc percnyi játéklehetőséget kapott a Manchester United színeiben. Beszámolók szerint a 20 éves angol csatár fontolóra vette: ha Jose Mourinho marad a „vörös ördögöknél”, távozik.

Rashford a Manchester United legutóbbi tizenhat mérkőzésén csupán ötször volt tagja a kezdőcsapatnak, Alexis Sánchez januári érkezésével és egyre jobb teljesítményével az esélyei pedig csak romlottak.

A csatár hét éves kora óta erősíti a manchesterieket, nem is tervezte a távozást, ám az elmúlt hetek eseményei miatt elgondolkozott jövőjén – legalábbis így értesült a Mirror. Egy a játékoshoz közeli forrás úgy nyilatkozott a lapnak.

Marcus nagyon szomorú volt amiatt, hogy hétvégén csak a kispadon kezdett a City elleni derbin. Ha Mourinho irányítja a következő szezonban is az MU-t, lehetséges, Marcus már nem lesz a klubnál, mivel állandó játéklehetőségre vágyik

– árulta el a névtelen forrás.

Közel Rashford távozása? Fotó: Ben STANSALL / AFP

címlapkép: Ben STANSALL / AFP

Olvasói sztorik