Bajnokok Ligája

Van egy nagy kérdőjel a Barca római összeállításában

Három év elteltével juthatnak BL-elődöntőbe Messiék.

Az AS Roma és a Manchester City is nehéz helyzetből várja a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi visszavágóit. Az angol ütközet várható kezdőcsapatát ITT MUTATTUK: nézzük, mi várható Rómában (20.45, tv: Sport1)!

A Barcelona múlt szombaton Lionel Messi mesterhármasával biztosan verte a spanyol bajnokságban a Leganést, most pedig arra készül, hogy három év elteltével ismét bejusson a BL-ben a legjobb négy közé: tavaly a Juventus, egy évvel korábban az Atlético Madrid állította meg a katalánokat a negyeddöntőben.

Ernesto Valverde vezetőedző nyári érkezése óta a Barca veretlenül menetel a LaLigában, és eddig a BL-ben sem talált legyőzőre. A spanyol szakember mérlegét mindössze három vereség „csúfítja”, amelyből kettőt még augusztusban, a Real Madridtól szuperkupa-meccseken szenvedett el a csapat.

Barca, City, NB I, magyar válogatott: fel se állj a képernyő elől!
Mutatjuk, melyik sztárcsapat hol látható kedden és szerdán.

Ezzel szemben az olasz bajnokságban negyedik AS Romának nem sikerült jól a főpróba: a „farkasok” szombaton hazai pályán 2–0-ra kikaptak a Fiorentinától.

A katalánok edzője Sergio Busquets kapcsán törheti a fejét: a spanyol középpályás tudott edzeni a csapattal hétfőn, ám továbbra is fájlalja a lábát. A hírek szerint kedden dől el, beinjekciózva vállalja a játékot, vagy kimarad a kezdőcsapatból.

Címlapkép: AFP/URBANANDSPORT/NURPHOTO

A várható kezdőcsapatok Fotó: sport.es
Olvasói sztorik