Nemzetközi foci

Mourinho válaszolt a Pogba-pletykákra

Vajon kinek akart üzenni az MU menedzsere?

Mint ismert, a sokat kritizált Paul Pogba 97 másodperc alatt szerzett duplája is kellett szombaton, hogy a Manchester United 0-2-es hátrányból 3-2-re fordítson a City elleni városi derbin és így megakadályozza  az égszínkékeket, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Pep Guardiola  a meccs előtt arról vallott, hogy a Pogbát képviselő sztárügynök, Mino Raiola januárban felajánlotta a francia középpályást a Citynek. Az MU-t irányító José Mourinho természetesen kapott az alkalmon és a fantasztikus fordítás után reagált a hírekre.

– Ha az ügynöke arra akar célozni, hogy Pogba másik klubnál akarja folytatni, akkor közölnöm kell, hogy ma az ára tovább emelkedett – nyilatkozta a SkySports-nak a találkozó után Mourinho, aki nem volt rest gratulálni a City szinte biztosra vehető bajnoki címéhez.

– Számunkra a legfontosabb most az, hogy odaérjünk a második helyre, de szeretnék gratulálni a City-nek a bajnoki címhez, mert megérdemelten fogják megnyerni. Nem adtak esélyt senkinek, és egyszerűen nem tudtak leállni a győzelmekkel. A célom ma az volt, hogy pontokat raboljunk tőlük, és nem az ünneplésük elrontása. A kérdés az, hogy jövőre el tudjuk-e majd kapni őket

– mondta az MU menedzsere.

Olvasói sztorik