NB I

Eltört az NB I-es légiós lába – VIDEÓ

Lehet, hogy véget ért a szezon Michael Rabusic számára.

A szombati Diósgyőri VTK – Szombathelyi Swietelsky-Haladás (1-2) bajnoki 28. percében a hazaiak védője, Dejan Karan a felezővonalnál hátulról rácsúszott Michael Rabusicra – a szerb bekknek esélye sem volt a labdát megszerezni. Az addig agilisan, jól játszó Rabusicot ápolni kellett, nem is tudta folytatni a játékot – hordágyon vitték be az öltözőbe. Karan meglepetésre sárga lappal megúszta az egyértelműen egyből pirosat érő durvaságát – írja a Haladás hivatalos honlapja.

Nos, Rabusicot vasárnap délelőtt a szombathelyi kórházban megvizsgálták, és az MRI-vizsgálat kimutatta: sípcsontja a boka részén eltörött. A támadó lábát térdig begipszelték, három hétig csak mankóval közlekedhet, aztán újabb három hétig rögzítőkötést hord: hat hétig tehát biztosan nem futballozhat.

A siker további áldozatokkal járt: a klubhonlap beszámolójából kiderül, Jancsó Andrást a 7., Michael Rabusicot a 31., Bosnjak Predragot a 66. percben kellett lecserélni sérülés miatt.

Mint azt Jakab Ferenctől, a Hali masszőrjétől a Haladás.hu megtudta, Jancsónak a bal oldali combközelítő izma, Rabusicnak a bal bokája, Bosnjaknak pedig a jobb combhajlító izma sérült meg. Rabusic sérülése már ismert, a másik két futballista pedig hétfőn megy MRI-, illetve ultrahangos vizsgálatra. Akkor derül ki, mennyire súlyos a sérülésük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik