Nemzetközi foci

Balhétól retteg a Real Madrid a katalán túrán

Úgy tűnik, lesz meccs vasárnap...

A pénteki, barcelonai események – kikiáltották a független Katalán Köztársaságot, melyet a madridi kormány nem hajlandó elfogadni – után legalábbis pikáns a Real gironai fellépése (16.15, tv: Sport1).

Ahogy arról beszámoltunk, a héten annak a lehetősége is felvetődött, hogy biztonsági okokból elhalaszthatják Ronaldóék vasárnapi mérkőzését. Úgy fest, szerencsére erre nem kerül sor, azaz pályára lép a katalán újonc és a fővárosi topcsapat.


SZÓCSATA

Vignjevics keményen visszaszólt Tischlernek

Zinédine Zidane kiemelte, tisztában vannak a politikai állapotokkal, ugyanakkor igyekeznek a futballra összpontosítani. A francia szakvezető igencsak tartalékos együttest küldött a pályára a Fuenlabrada elleni kupameccsen, ezúttal viszont visszatérnek a klasszisok. No nem Bale, Keylor Navas, Kovacic és Carvajal, különböző okok miatt a négyest továbbra is nélkülözni kénytelenek a madridiak.

A Girona újonc a LaLigában, így a Real még sohasem játszott ellene (a Király-kupában sem). A házigazda 2-3-4-es mutatóval a tabella 15. helyén áll, a legutóbbi három hazai mérkőzését elveszítette, a múlt héten viszont győzni tudott a Depor otthonában. A Real Madrid 4/4-es mérleggel áll idegenben, felettébb meglepő lenne, ha elmaradna az évadbeli ötödik diadala…

A várható kezdőcsapatok Fotó: Marca.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik