NB I

Vignjevics visszaszólt Tischlernek: „Az NB II-ben sem játszott…”

Tapintható a feszültség Újpesten.

Megírtuk: a hétközi, Gödöllő elleni Magyar Kupa-meccs után keményen nekiment saját edzőjének az Újpest mesterhármasig jutó támadója, Tischler Patrik. Azt nyilatkozta Nebojsa Vignjevicsre utalva, hogy „teszem a dolgomat, mutatom neki, hogy rugdosom a gólokat, úgy néz ki, ő ezt nem veszi figyelembe”.

Ezek után szombaton az Újpest 2-2-es döntetlent játszott a mérkőzést kilenc emberrel befejező Videotonnal az NB I 14. fordulójában. A hazaiak második gólját a csereként beálló Tischler szerezte, aki aztán a rendes játékidő hosszabbításában kihagyott egy tizenegyest. Az nso.hu azt írja, a büntető elvégzésére Novothny Soma volt kijelölve, de a játékos a drukkerek nyomására átadta a lehetőséget Tischlernek, a csatár lövését azonban Kovácsik Ádám hárította.

Ezt láttad már?
Rasszista jelzővel sértegették Hentyt – kivizsgálást kér a Vidi

Az esettel kapcsolatban keményen nyilatkozott Vignjevics. Az edző szerint mivel övé a felelősség, az általa kijelölt játékosnak kellett volna lőnie a büntetőt. A játékosok hallgattak a szurkolókra, ami hiba volt, mert megvan az oka annak, amiért nem Tischler a kijelölt játékos, és annak is hogy a támadó miért nem játszik. A tizenegyes kimaradt, de a felelősség így is rá hárul.

– Nézzük meg, honnan érkezett hozzánk Tichler. Az NB II-ben sem játszott a Puskás Akadémiában. Tudom, hogy van benne potenciál, de sokat kell dolgoznia – fogalmazott a tréner.

Olvasói sztorik