Nemzetközi foci

Nem várt ünnepi hangulat fogadta Piquét

Beszólt a Real Madridnak, társai kiállnak mellette.

Kapcsolódó cikkek

Nagy vihart kavart Gerard Piqué keddi nyilatkozata, a Barcelona védője a Franciaország ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzés után kritizálta a nagy rivális Real Madridot. Az elmúlt napokban az érintettek szájkaratéba kezdtek, a válogatottól klubcsapatához visszatérő bekket pedig vastapssal fogadták társai és a katalánok személyzete.

– Nem szeretem azokat az értékeket, amiket a királyi gárda képvisel, bár vannak olyan játékosok, akiket nagyra értékelek és barátként tekintek rájuk. Amit nem szeretek, az az, ahogyan a VIP-páholyban mozgatják a szálakat. Aki Messi és Neymar ellen írta a vádiratot, ott ült a Bernabéu VIP-páholyában. Mindig voltak ehhez hasonló esetek, most Neymar és Messi van soron. Cristiano ellen soha nincs semmi – nyilatkozta napokkal ezelőtt Piqué.

– Amit Piqué mondott, az nem vesz el semmit a klub értékeiből, nem változtat a történelmünkön és a megnyert trófeáinkon. A nyilatkozataival címlapokat generál, ezáltal több újságot vesznek, ezzel együtt kell élnünk – válaszolta Sergio Ramos, a Real Madrid védője. Később Florentino Pérez, a blancók is megszólalt az ügyben, s sajtóhírek szerint pert fontolgat Piqué ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik