Nemzetközi foci

Tovább gyűrűzik Pique és a Real ellentéte – Pérez pert fontolgat

Gerard Piqué újabb nyilatkozata már a Real elnökének is sok volt.

A Barcelona védője, Gerard Piqué sosem titkolta, hogy nem szívleli a nagy rivális Real Madridot. Ennek legutóbb a francia válogatott elleni 2-0-s győzelemmel záruló barátságos mérkőzés után adott hangot.

– Nem szeretem azokat az értékeket, amiket a királyi gárda képvisel, bár vannak olyan játékosok, akiket nagyra értékelek és barátként tekintek rájuk. Amit nem szeretek, az az, ahogyan a VIP-páholyban mozgatják a szálakat. Aki Messi és Neymar ellen írta a vádiratot, ott ült a Bernabéu VIP-páholyában. Mindig voltak ehhez hasonló esetek, most Neymar és Messi van soron. Cristiano ellen soha nincs semmi – nyilatkozta Piqué.

– Üdvözlöm Önöket azon a helyen, ahol az egyetlen dolog ami számít, az a sport értéke – válaszolt Pique kijelentésére Florentino Pérez klubelnök egy sajtótájékoztató keretében. – A Real Madrid labdarúgó-, és kosárlabdacsapata 20 európai kupagyőzelemmel rendelkezik, ezért egy tiszteletben álló klubról van szó. De a mi klubunk is tiszteli az alapokat és azokat az értékeket, amelyek a játékosok vérében vannak.

Noha Pérez meglehetősen elegánsan reagált Pique megnyilatkozására, a Corriere Dello Sport úgy tudja, a klubvezető fontolgatja, hogy bíróságra viszi az ügyet.

Olvasói sztorik