Nemzetközi foci

Nem hiszik el, de még egy riválist kapott a Palermónál Sallai

Ezúttal a Juventustól igazolt Zamparini.

Kapcsolódó cikkek

Alig egy nappal ezelőtt jelentette a Rangadó.hu, hogy a Palermo a magyar Sallai Roland nyakára hozza a Corinthians középpályását, Bruno Henriquét. A Puskás Akadémia kölcsönjátékosa már az első fordulóban sem fért be a kezdőcsapatba, de most az eddigieken felül még egy újabb posztriválist kap: ezúttal a Juventustól érkezik labdarúgó, méghozzá Ouasim Bouy. Az igazolást már a szicíliai klub hivatalos honlapja is bejelentette, az egyéves kölcsön lejártával a rózsaszín mezes alakulatnak opciós joga lesz a játékjog megvásárlására.

A 23 éves holland futballista 2012 óta egyetlen egy bajnokin szállhatott be a torinóiaknál és a Palermo már az ötödik olyan klub lesz, ahová kölcsönadják – korábban megfordult a Brescia, a Hamburg, a Panatinaikosz és a Zwolle csapatainál is.

Bouy posztját tekintve inkább középső középpályás, de védekező feladatokat is el tud látni. Ennek alapján nem kifejezetten centire ugyanaz a szerepköre, mint Sallai Rolandnak, de annyi biztos, hogy minél több vetélytárssal kell szembenéznie a magyarnak, annál kisebb esélye lesz, hogy a kezdőbe kerüljön – vagy ha bekerül, akkor egy-két gyengébb meccset követően ott is maradjon.

A bajt már csak tetézi, hogya Palermo szinte biztosan kölcsönadja a volt debreceni támadót, Balogh Norbertet, méghozzá az olasz harmadosztályú Modena együttesébe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik