Légiósok

Balogh Norbertet kölcsönadják az olasz harmadosztályba

Egy esélyt kapott a Serie A-ban, most irány Modena.

Kapcsolódó cikkek

A parlandodisport.it és a La Gazetta di Modena értesülései szerint az olasz Palermo a harmadosztályú Modena FC-be adja kölcsön magyar játékosát, Balogh Norbertet. A volt debreceni csatár akár már pénteken új klubja rendelkezésére állhat.

Balogh a Serie A első fordulójában, a Sassuolo ellen kezdett a hazai pályán játszó szicíliaiaknál, de a 0-1-s eredménnyel záruló találkozón pocsékul játszott. Az elmúlt napokban rengeteg kritikát kapott, ráadásul a Palermo nemrég a 17-szeres olasz válogatott Alessandro Diamantit is leigazolta a posztjára.

A Modena egyébként tavaly az utolsó előtti, 21. helyen végzett a Serie B-ben, így rájátszás nélkül búcsúzott a második vonaltól. Az osztályozót érő helyektől mindössze két ponttal maradtak el, 42 meccsen pontosan 42 egységet gyűjtöttek.

A harmadosztály, a Lega Pro küzdelmei szombaton kezdődnek, a Modena a patinás Parma gárdáját fogadja majd. A Coppa Italiától már elbúcsúztak, mivel az alacsonyabb osztályú Francavilla kiejtését követően Speziában (Serie B) 1-0-s vereséget szenvedtek.

Olvasói sztorik