Nemzetközi foci

Komolyan beszólt Dárdainak a dortmundi elnök

Szájkarate.

Kapcsolódó cikkek

Nem kis nyomás alatt van Dárdai Pál. Miután csapata, a Hertha fontos meccset veszített a Dortmund elleni kupaelődöntőben (0-3), szombaton már a Bayern München az ellenfél a Bundesligában – írja az index.hu.

A berlini csapat a szezon meglepetését produkálta, de kezd kifulladni, noha egy bajorok elleni vereség után is biztosan a negyedik helyen állnak majd. Az utolsó három forduló programja: Leverkusen (i), Darmstadt (o), Mainz (i).

Dárdai 100 ezer eurós prémiumot kapott volna, ha legyőzik a BVB-t, és bejutnak a döntőbe. Az egész csapatnak 1 milliót dobtak fel. A Bild megkérdezte tőle, mit vásárolna ebből a pénzből.

A magyar edző felidézte, amikor az első Bundesliga-gólját megszerezte, akkor egy márkás órát, egy Breitlinget vásárolt magának. „Most egy még szebb, exkluzívabb órát szívesen vásárolnék” – hangzott a válasza.

A Dortmund elnöke, Hans-Joachim Watzke kapott az alkalmon, hogy gúnyolódjon egy kicsit a bulvárlapban.

„Küldök én neki egyet. BVB-felirattal. Legalább lesz egy szép emléke erről az estéről.”

Hozzátette, tiszteletlennek érezte a meccs után, helytelen volt a viselkedése és a reakciója a televízióban.

Watzke kifejtette még, hogy már akkor biztos volt, hogy nagy esélyük van a sikerre, amikor olvasta Dárdai nyilatkozatát. Már azon filozofált, mi legyen a jutalom, amikor még meg sem nyerte a meccset. A tévében látott kirohanása eléggé árulkodó – nemcsak a várakozás felett szereplő játékosai, hanem ő is kezd fáradni.

Olvasói sztorik