Nemzetközi foci

Dárdai leckéje a riporternek: „Ésszerű kérdéseket tegyen fel, vagy nem beszélgetünk”

A magyar szakember nem értett egyet a Herthát kritizáló tévéssel.

Véget ért a Hertha csodája, a Német Kupa elődöntőjében a Dortmund 3-0-val kiejtette Dárdai Pál csapatát. A tavaly a bajnokságban a kiesés ellen küzdő berliniek egyértelműen sikerként tekinthetnek a sorozatra, még ha az csalódás is számukra, hogy nem sikerült elérni a finálét.

A meccs után Dárdai Pál hosszabb interjút adott a tévében a Sky munkatársának, Thomas Wagnernek. Ebben a riporter kritizálta a Herthát, bátrabb játékot várt volna a berliniektől. Dárdai kicsit sem értett egyet vele.

– Több tiszteletet érdemelnek a játékosaim, mert nagyot küzdöttek. Egyszer jöjjön el hozzánk, és együtt megtanuljuk, hogyan is kell legyőzni a Dortmundot. Szeretném, hogy ésszerű kérdéseket tegyen fel, vagy nem beszélgetünk tovább – fogalmazott kissé indulatosan Dárdai, aki a folytatásban is megvédte játékosait.

Az interjú aztán azért ért véget, mert Wagner megkérdezte, hogy Dárdai szerint a Dortmund „játékosanyaga” jobb-e, mint Hertháé. A magyar szakember elmondta, játékosai nem „anyagok”, és nem tud azonosulni ezzel a kifejezéssel. Ezután elköszöntek egymástól.

Olvasói sztorik