Hírek

Légiós-körkép: vége a Hertha-csodának – VIDEÓ

Guzmicsék simán győztek, Mervó két gólt szerzett, kupadöntős a Dortmund.

A második félidőben szerzett három góllal 3-0-ra győzött a Leczna otthonában Guzmics Richárd együttese, a Wisla Kraków. A magyar válogatott hátvéd végigjátszotta a lengyel alsóházi összecsapást.

Az Utrecht-De Graafschap holland bajnoki találkozón Vida Kristophert nem nevezték a mérkőzésre. Az esélytelennek tartott vendégcsapat hatalmas meglepetésre 2-0-ra diadalmaskodott.

Vanczák Vilmos csapata, a Sion 2-1-es vereséget szenvedett a svájci élvonalban a Gallen vendégeként. Honfitársunk végig a pályán volt, a 42. percben sárga lapot kapott.

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC a fináléba kerülésért mérkőzött meg a Borussia Dortmunddal a Német Kupa elődöntőjében. Noha a magyar edző az utóbbi húsz év legfontosabb ütközetének nevezte a berlini meccset (melyet több mint 76 ezer szurkoló tekintett meg a helyszínen), a hazaiak képtelenek voltak feltartóztatni a sárga mezes vendégeket.

A Dortmund Castro, Reus és Mkhitaryan góljával 3-0-ra diadalmaskodott, és készülhet a Bayern München elleni fináléra.

A belga bajnokságban Köteles László csapata, a KRC Genk 4-2-re legyőzte az FC Bruges-t – a magyar kapus a kispadról figyelte a találkozót.

Mervó Bence góljával szerzett vezetést a Slask Wroclaw a lengyel élvonal alsóházának második fordulójában. Az együttes a Jagielloniát fogadja a jelenleg is zajló találkozón, melyen a magyar fiú a 14. percben volt eredményes.

Mervó góljára öt perccel később érkezett válasz, amire a magyar játékos ismét góllal felelt a 35. percben – 2-1-re vezetett ezzel a Wroclaw. A házigazda újabb találatot ért el a második félidő közepén, így 3-1-re nyertek Mervóék.


Balogh Norbert és a Palermo az Atalanta ellen folytathatja a bennmaradásért való küzdelmét. A fiatal magyar csatár ezúttal a keretben sem kapott helyet a találkozón, amely 2-2-re végződött.

Bogdán Ádám csapata, a Liverpool városi rangadót játszott a Everton ellen az angol bajnokságban. Bogdán nem került be a keretbe, így legfeljebb a lelátóról nézhette végig, ahogy csapata könnyedén szerzi meg a három pontot (4-0).

Olvasói sztorik