Nemzetközi foci

Szexvideós zsarolás: Valbuena szerint Benzema hazudozik

Kapcsolódó cikkek

Újabb részletek kerültek napvilágra Mathieu Valbuena és Karim Benzema szexvideós, zsarolós sztorijáról. A Lyon középpályása, aki a bűnügyi történet szenvedő alanya egy televíziónak adott interjút arról, hogy képes lesz-e a jövőben a Real Madrid csatárával együtt játszani, ám a Le Monde-ban napvilágot látott részletek alapján erre kevés az esély – írja a blikk.hu

Valbuenát tavaly megzsarolták egy szexvideóval, és a gyanú szerint ebben válogatottbeli csapattársa, Karim Benzema is szerepet játszott.

– Karim rögtön a lényegre tért: azt mondta, Mat, van itt egy nagyon kínos videó – mesélte Valbuena. – Azt mondta, kedvel engem, ezért is kell szóba hoznia az ügyet. Először azt gondoltam, hogy tényleg csak figyelmeztetni akar, de amikor szóba hozta, hogy bemutat valakinek, aki segít megoldani az ügyet, kissé meglepődtem… Nem mondta, hogy valakik pénzt akarnak tőlem, de úgy beszélt, hogy azt érezzem, igenis akarnak.

Benzema tagadta, hogy látta a felvételt, de Valbuena mást mondott.

– A lánya életére esküdött, hogy látta a videót, de nincs belőle kópiája. Kérdeztem, mit látott, mire egy-két részletet felidézett belőle. Nagyon rám ijesztett… Valójában hazudott nekem azzal a céllal, hogy találkozzam az ismerősével, akinek egyszerűen szívességet akart tenni – olvasható Valbuena őszi vallomásában.

Valbuena azt is elárulta, hogy megdöbbentették azok a hangfelvételek, amelyeken Benzema a zsarolókkal beszél.

Olvasói sztorik