Nemzetközi foci

Nikolics mentett pontot a Legiának

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A lengyel élvonal nyolcadik fordulójában a varsói Legia a Zaglebie Lubint fogadta: a vendégek a szünetben már két góllal vezettek, de egy szépítő találat után a 74. percben a magyar válogatott csatára, Nemanja Nikolics állította be a 2-2-es végeredményt.

Stieber Zoltán ismét kimaradt a Hamburger SV keretéből; a kikötővárosiak 3-0-s győzelmet arattak a Borussia Mönchengladbach vendégeként a német élvonal negyedik fordulójában.

A Kalmár Zsoltot és Gulácsi Pétert foglalkoztató Red Bull Leipzig hazai pályán 2-0-ra verte a tavaly még a Bundesligában szereplő Paderborn csapatát a német másodosztály hatodik körében. A lipcseieknél Gulácsi és Kalmár is a kispadon foglalt helyet, de egyikük sem állt be.

A Floridsdorfer AC 4-1-re kikapott a Liefering vendégeként az osztrák másodosztályban. A nyolc forduló után továbbra is nullapontos, sereghajtó bécsieknél Csizmadia Csaba végigjátszotta a találkozót.

Olvasói sztorik