Nemzetközi foci

Gólzáporos meccsen nyertek a németek

Portugália a 92. percben szerzett góllal győzött Albániában.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn este nyolc mérkőzést rendeztek az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyolcadik fordulójában. A D-csoport küzdelmeiben Németország a skótok vendégeként aratott 3-2-es győzelmet, Thomas Müller kétszer is betalált a találkozón, a németek így két ponttal vezetik a csoportot a Gibraltárt 8-1-re verő Lengyelország előtt. A csoport harmadik helyén Írország válogatottja áll, amely hazai pályán 1-0-al múlta felül a grúzokat – ez a magyarok számára lehet majd érdekes az esetleges pótselejtezőn

Az I-csoportban Dánia csak egy gól nélküli meccsre volt képes Örményországban, míg Portugália a 92. percben Veloso góljával nyert 1-0-ra Albánia otthonában. A csoportot Ronaldóék vezetik Dániát és Albániát megelőzve.

A magyar együttest érintő F-csoportban Finnország 1-0-ra verte Feröer-szigeteket, míg a mienk pénteki ellenfele, Románia hazai környezetben nem tudta legyőzni az utolsó helyezett görögöket (0-0). A csoport így nagyon szoros, az éllovas Észak-Írország 17, Románia 16, Magyarország 13, Finnország pedig 10 pontot gyűjtött eddig.

Olvasói sztorik