Nemzetközi foci

Szalai Ádám nem lesz kezdő Románia ellen?

Juhász Rolandot és a fiatal ferencvárosi Nagy Ádámot is a kezdőbe várja a hírügynökség.

Kapcsolódó cikkek

Szinte minden magyar szurkoló kifogásolta, hogy a Ferencváros csatára, az NB I góllövőlistáját vezető Böde Dániel kimaradt a pénteki, Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretéből, Szalai Ádám viszont bekerült, annak ellenére, hogy mostanság már nem is a kispadról, csak a lelátóról nézi a német klubcsapata, a Hoffenheim bajnoki meccseit.

Az MTI csütörtök délután nyilvánosságra hozta a pénteki selejtezőn várható magyar kezdőcsapatát, amelyben nem szerepel Szalai neve, ott van viszont Juhász Rolandé, akiről Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta, hogy kiújult a sérülése, a védő viszont a Videoton FC honlapján azt nyilatkozta, hogy teljesen rendbe jött.

Ennél is nagyobb meglepetés lenne a Fradi fiatalja, Nagy Ádám válogatottbeli bemutatkozása éppen a Románia elleni tétmeccsen, pedig a hírügynökség őt is betette a kezdőbe.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint):

Király Gábor – Fiola Attila, Juhász Roland, Kádár Tamás, Leandro de Almeida – Tőzsér Dániel, Nagy Ádám – Stieber Zoltán, Lovrencsics Gergő, Dzsudzsák Balázs – Nikolics Nemanja