Nemzetközi foci

Lovrencsics hat pontot szeretne szerezni

Úgy érzi, a válogatott meg fogja oldani a feladatot Románia és Észak-Írország ellen is.

Kapcsolódó cikkek

Felemás szezonkezdetet produkált Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid klubja, a lengyel Lech Poznan, amely jelenleg Európa legrosszabbul rajtoló bajnokcsapatának számít, kiesett a Bajnokok Ligája-selejtezőből, viszont bejutott az Európa Liga csoportkörébe. Lovrencsics dolgát ráadásul egy kellemetlen vállsérülés is nehezítette a közelmúltban, de az állapota szerencsére javult, úgyhogy csatakozhatott a pénteki, Románia elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keretéhez.

A 27. születésnapját éppen ma, azaz kedden ünneplő szélső középpályás a Telkiben tartott sajtótájékoztatón elmondta: reméli, a szünet után együttesük visszatalál a helyes útra.

– Vasárnap játszottunk bajnoki mérkőzést, és hétfőn hajnalban érkeztünk Telkibe. Sajnos nem úgy kezdtük a szezont, ahogy szerettük volna, az Európa Ligában kvalifikáltuk magunkat a csoportkörbe, de a bajnokságban nagyon gyatrán szereplünk. Most lesz két hete a csapatnak, hogy rendezze a sorait, és nagyon bízom benne, hogy mire visszamegyek, újra a jó útra lépünk.

Boldog születésnapot Lovrencsics Gergő!

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on 2015. szeptember 1.

Lovrencsics a Románia elleni pénteki, és az Észak-Írország elleni hétfői selejtezőn is a maximumra törekszik, és érzése szerint mindkét esetben teljesíthető is a győzelem.

– Úgy kalkulálok, hogy hat pontot szeretnék szerezni a két mérkőzés során, máshogy felesleges lenne belemenni ezekbe. Mindig a maximumot próbálom kihozni a meccsekből. Nagyon bízom benne, hogy hat pontot fogunk szerezni, de ehhez nagyon sokat kell dolgoznunk a románok ellen, és Észak-Írországban sem lesz könnyű dolgunk, de úgy érzem, meg fogjuk tudni oldani a feladatot.

Olvasói sztorik