Nemzetközi foci

FOTÓ: furcsa tortát kapott Lovrencsics

Egy edzés szerepelt a Románia ellen készülő magyar válogatott keddi programjában.

Kapcsolódó cikkek

A románok és az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott játékosainak kedden egy edzést tartott Bernd Storck szövetségi kapitány.

A pénteki, Románia elleni összecsapásra Telkiben készülő válogatott tagjai különböző orvosi mérésekkel kezdték a napot, majd egy kiadós, kilencvenperces edzés szerepelt a programban. Akik hétfőn pályára léptek az U21-es játékosokból összeállított együttes elleni edzőmeccsen, azok regenerációval töltötték a tréninget, míg a keret másik része teljes értékű gyakorláson vett részt.

Szerdán délelőtt és délután is tréninget vezényel a kerettagoknak Bernd Storck, a szakmai stáb eredeti terveinek megfelelően ezeken már mindenki közösen edz majd, a jelek szerint egészségügyi probléma nem akadályoz egyetlen játékost sem a munkában.

A labdarúgók továbbra is jó hangulatban, nyugodtan készülnek a pénteki meccsre, a családias légkörhöz egy kisebb ünnepség is hozzájárult, a keret tagjai az ebédnél 27. születésnapja alkalmából köszöntötték Lovrencsics Gergőt, aki Dzsudzsák Balázs csapatkapitánytól vette át ajándékát, egy szülinapi tornát. Este rövid időre elhagyták Telkit a kerettagok, vacsorázni bebuszoztak egy budapesti étterembe, ahol szinte már rendszeres vendégnek számít a válogatott – írja az MLSZ honlapja.

Az MLSZ Facebook-oldalán közzétett képen nem látszik jól a torta, de a Rangadó.hu hozzájutott egy felvételhez, amin jól látszik, hogy – érdekes módon – nem a román zászló szerepel a magyar mellett, hanem Budapest zászlaja a címerrel… A tortát egyébként – információnk szerint – a játékos családja csináltatta, de Dzsudzsák adta át az ünnepeltnek.

Olvasói sztorik