Nemzetközi foci

BMV-vel menjünk a magyar–románra!

A közlekedési központ autó helyett buszt, metrót és villamos javasol a pénteki mérkőzés előtt.

Kapcsolódó cikkek

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja, hogy a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre kilátogatók a 3-as metróval vagy az 1-es villamossal utazzanak a Népliget megállóig.

A BKK hétfői közleményében azt írta: a pénteken 20.45 és várhatóan 22.30 között sorra kerülő magyar–román mérkőzés helyszíne, a Groupama Aréna a leggyorsabban a 3-as metróval és az 1-es villamossal közelíthető meg.

Közölték: a mérkőzés után szükség szerint sűrűbben indul a 3-as metró és az 1-es villamos. Hozzátették: azt javasolják, hogy a nézők lehetőleg ne autóval közelítsék meg a Groupama Arénát, azért, hogy ne alakuljanak ki torlódások.

Részletezték: a mérkőzés helyszíne a belváros, Pestszentlőrinc, Kispest, Kőbánya és Újpest felől a 3-as metróval közelíthető meg, az Óbuda és a XIII. kerület irányából érkezőknek az 1-es villamost javasolja a BKK, Újpalota, Rákospalota és a XVI. kerület felől az 5-ös, illetve a 7–7E–107-es busszal érhető el Zugló vasútállomás, ahol át kell szállni az 1-es villamosra, majd továbbutazni a Népligetig, Újlipótvárosból, valamint a Városliget környékéről a 75-ös trolibusszal érhető el a Puskás Ferenc Stadion végállomásig, míg Zugló belső területeiről a 80-as és a 80A trolibuszt javasolják, amelyekről a Puskás Ferenc Stadion (Hungária körút) megállóban kell leszállni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik