Nemzetközi foci

Nikolics: Nagy mérkőzés lesz!

A varsói Legia csatára szeretne kezdőként pályára lépni a Románia elleni, pénteki meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Felkerült az Európa Liga főtáblájára Nikolics Nemanja lengyel csapata, a varsói Legia, a hazai bajnokságban viszont mostanság nem szerepel valami fényesen, hiszen már négy forduló óta nyeretlen. A magyar válogatott csatár a hétfői sajtótájékoztatón, Telkiben elmondta, hogy az EL-kvalifikáció volt a legfontosabb feladat, most pedig a bajnokságban kell javítaniuk a vereségeket és a döntetleneket.

– Sűrű a programunk, jönnek a mérkőzések, háromnaponta játsszunk. Bejutottunk az Európa Liga csoportkörébe, ez volt a célunk. A bajnokságban nem úgy szereplünk, ahogy akarunk, de sok meccs van még hátra, hogy kijavítsuk a hibákat, amiket az utóbbi két-három hétben elkövettünk. A lényeg az, hogy jól érzem magam, jönnek a gólok is, és remélem, hogy a válogatottban is sikeres leszek – mondta Nikolics Nemanja.

A lengyel élvonal góllövőlistájának vezetője szeretne a pályán lenni a Románia elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőn, amelyen telt ház fogadja majd a csapatokat a ferencvárosi Groupama Arénában.

– Természetesen úgy fogok készülni egész héten, hogy szeretnék kezdőként pályára lépni. Nagy mérkőzés lesz, szeretnék ott lenni. A legfontosabb, hogy ezen a héten jól csináljam az edzésmunkát, legyek ott fejben. Ha rajtam múlik, én készen állok, hogy játszhassak, de majd a kapitány eldönti, ki fog pályára lépni, és hány csatárral fogunk játszani.

Olvasói sztorik