Nemzetközi foci

Tőzsér nem foglalkozik a játékhiánnyal

Örül, hogy a román meccs előtt eldőlt a sorsa, hiszen így ki tud zárni minden külső tényezőt.

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn délután Telkiben tartott sajtótájékoztatót a Románia és az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatott. A mienk egyik alapembere, Tőzsér Dániel a nyáron sokáig csapat nélkül készült, miután távozott a Premier League-be feljutott Watfordtól, és csak a napokban írt alá az ugyancsak angol másodosztályú Queens Park Rangers együtteséhez.

– Nagyon örülök, hogy eldőlt a sorsom még a mérkőzés előtt, hiszen így minden külső tényezőt ki tudok zárni. Az utolsó pillanatra maradt, de az a lényeg, hogy pont került a dolog végére. Nagyon örülök neki, hogy a QPR-t erősíthetem a következő kettő plusz egy évben – kezdte Tőzsér Dániel. – Az új klubom most esett ki a Premier League-ből, szeretnének egyből visszakerülni, ami az angol másodosztályt ismerve persze nem egyszerű dolog. Abszolút ez az ambíció, a klub teljesen rendben van, nagyon profi csapatról van szó.

– A játékhiány mennyire befolyásolhatja a teljesítményét? Számíthatunk arra, hogy a kezdőcsapatban kap helyet?
– Ezt a kapitánytól kell megkérdezni, én bízom benne. Nyilván optimálisabb lett volna a felkészülés, ha június elejétől kezdve a csapatommal készülhetek, de sajnos ez nem így történt. Mindent elkövettünk, a szövetségi kapitánnyal is folyamatosan egyeztettem, kaptam egyéni programot, hogy az erőnlétemmel ne legyen gond. Abszolút jól érzem magam a bőrömben, ez nem lehet kifogás. Aki itt van a válogatott keretében, annak a mérkőzésre kell készülnie. Nem foglalkozom ezzel, a meccsre koncentrálok.

Olvasói sztorik