Nemzetközi foci

Hivatalos: a Bundesligából erősített a Tottenham

A Bayer Leverkusen elfogadta az angolok 22 millió fontos ajánlatát, a Spurs pedig már be is jelentette az új játékos érkezését. [b]Frissítve![/b]

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Tottenham hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Bayer Leverkusen játékosát, Heung-Min Sont. Úgy tudni, a sarkantyúsok 22 millió fontot fizettek a németeknek a dél-koreaiért, aki támadóként, és középpályásként is bevethető. A 23 éves labdarúgó 2020-ig kötelezte el magát a londoniaknál, és a 7-es számú mezt választotta.

Korábban írtuk:

A goal.cominformációi szerint, a Tottenham, és a Bayer Leverkusen mindenben megegyezett, ami Heung-Min Son átigazolását illeti. A németek egyelőre még nem erősítették meg a hírt, de a brit portál úgy tudja, hogy a 23 éves sokoldalú játékos csütörtökön már orvosi vizsgálatra érkezik a White Hart Lane-re. A sarkantyúsok 22 millió fontot sem sajnáltak a dél-koreai válogatott labdarúgóért. Son az előző idényben a gyógyszergyáriak meghatározó embere volt, hiszen 30 bajnokin lépett pályára, és 11 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. Nem is csoda, hogy felkeltette az angol klub érdeklődését. A támadósorban, és a középpálya mind a két szélén, valamint irányítóként is bevethető ázsiai játékos 2013 nyarán, 10 millió euró fejében igazolt a Leverkusenhez a Hamburg együttesétől, de könnyen lehet, hogy hamarosan a szigetországba teszi át a székhelyét.
A Tottenham szempontjából ez azért is érdekes, mivel így Erik Lamela minden bizonnyal távozni fog a fővárosiaktól. Az argentin szélső legkitartóbb kérője az Inter.

Olvasói sztorik