Nemzetközi foci

Nagyon beindultak a Serie A újoncai

A Bologna egy olasz, és egy kolumbiai válogatott játékost, míg a Carpi két sokat látott itáliai támadót igazolna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A mindig jól értesült, Gianluca Di Marzio információi szerint, az újonc Bolognánál komolyan gondolják, a csapat megerősítését. A piros-kék klubnál a biztos bennmaradás mielőbbi kivívását tűzték ki célul, ezért még az utolsó napokban is érkezhetnek új játékosok, ráadásul nem is akármilyen nevek. Az olaszok hazacsábítanák a Sunderland labdarúgóját, Emanuele Giaccherinit. A 30 éves játékos nem számít alapembernek a fekete macskáknál, így a megfelelő ajánlat esetén megválnának tőle. A Bologna először csak kölcsönben vinné az olasz válogatott játékost, de opciós jogot is kapna. Ezzel még nincs vége az erősítéseknek ugyanis az AS Romától szerződtetett Matia Destro mellé még egy csatárt szerződtetne a toszkán klub. Az olasz szakember úgy tudja, hogy a bolognaiak ismét Rómában kopogtat, és a farkasok mellőzött támadóját, Victor Ibarbot vennék kölcsön.
A Giallorossi csatárposzton remekül áll, de egy, vagy két támadó könnyen távozhat még az átigazolási piac lezárulta előtt, így akár reális cél lehet a kolumbiai válogatott megszerzése.

A Calciomercatoinformációi szerint, a másik újonc csapat, a Carpi sem szeretne visszakerülni a másodosztályba, ezért két rutinos, korábbi olasz válogatott támadót is igazolna. Az egyik, a jelenleg csapat nélküli, Marco Borriello lenne, aki a Roma, és a Milan együttesében élte a fénykorát, de a Genoában is rendre jó teljesítményt nyújtott. A piros-fehéreknek egyetlen eurójában sem kerülne az üzlet, csak a 33 éves játékossal kell megállapodniuk.
Borriello csatártársa a Sassoulo labdarúgója, Sergio Floccari lehet. A zöld-feketék nem ragaszkodnak az itáliai támadó megtartásához, így akár a kölcsönszerződésbe is belemennének. A Carpi támadószekciója mindenesetre komolyan megerősödne a két játékos érkezésével.

Olvasói sztorik